COOKIE POLITIK

Privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Hjemmesiden udbydes og ejes af Julie Sandlau A/S, Århusgade 88, 4., 2100 København Ø, Danmark (CVR 26627435).

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies: Du kan finde oplysninger om, hvordan man sletter cookies på følgende hjemmeside http://minecookies.org/cookiehandtering?

4. Formål med cookies på vores website

  • Funktionscookies:
    Funktionscookies får vores hjemmeside til at virke bedre for dig. Vi bruger cookies til midlertidigt at gemme informationer om dit besøg på hjemmesiden – f.eks. til at gemme varer i din indkøbskurv eller til at huske din tekst i vores formularer.
  • Analysecookies:
    Analysecookies gør det muligt for os at måle, hvordan vores hjemmeside klarer sig ved bl.a. at genkende og tælle antallet af besøgende og ved at se, hvilke produkter, vores besøgende er interesserede i. Dette hjælper os med at forbedre og udvikle den service og de produkter, som vi tilbyder vores kunder. I den forbindelse kan vi indsamle information om din computer, mobil, tablet mv., herunder f.eks. din skærmoplysning og browser, og information om din internetforbindelse såsom din IP-adresse. Ved hjælp af disse analysecookies registrerer vi også, hvorfra vores besøgende kom til vores hjemmesider, og information om vores besøgendes adfærd på vores sider, herunder eksempelvis hvor lang tid vores hjemmesider blev besøgt, hvilke funktioner, der blev brugt, og hvilke produkter, der blev set. Disse informationer anvender vi kun på et aggregeret niveau, hvilket betyder, at oplysningerne ikke kan forbindes direkte til dig.
  • Markedsføring:
    Der kan forekomme markedsføring på andre hjemmesider og på sociale medier. For at sikre, at vores anbefalinger, promoveringer og markedsføring er relevante for dig, bruger vi markedsføringscookies. De markedsføringscookies, som vi bruger, indsamler oplysninger om din adfærd, herunder fx hvilke produkter, du har vist interesse i på vores og andre hjemmesider, oplysninger om device-ID og geolokation. Vi bruger også cookies til at vise dig annoncer på andre hjemmesider. Vi bruger disse informationer til at personliggøre de annoncer, vi viser dig.

5. Tredjeparts cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de oplysninger som de pågældende cookies indsamler:

  • Google Analytics (cookies bruges til at måle trafikken på websitet)
  • Facebook (Facebook Pixel)

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk Websitet anvender følgende annoncenetværk:

[Ingen]

7. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Julie Sandlau, skal du rette henvendelse på customerservice@juliesandlau.com eller telefon +45 33 93 39 29. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.

Gå til toppen